Bodemsaneringen

Van Eijk Infra & Milieutechniek is gespecialiseerd en gecertificeerd volgens SIKB protocol BRL7001 in het uitvoeren van (water-)bodemsaneringen.  Wij verzorgen alle facetten van de sanering, vanaf het eerste onderzoek tot en met de schoongrondverklaring. Voor onderzoek, bemonstering en milieukundige begeleiding werken wij samen met gerenommeerde ingenieursbureaus. Wij werken met gediplomeerd personeel en modern materieel om het werk veilig en efficiënt uit te voeren. Tevens hebben wij een VIHB certificaat waarmee afvalstoffen kunnen worden vervoerd.

Het is belangrijk om zorgvuldigheid te betrachten bij de gehanteerde werkwijze en veiligheidsmaatregelen. Van Eijk Infra & Milieutechniek stelt daarom voor iedere sanering een V&G-plan op waarin de specifieke eisen, risico’s en maatregelen worden beschreven.

De bodemsaneringen worden vaak uitgevoerd in combinatie met bouw- & woonrijp maken of de aanleg van rioleringen. Wij nemen voor u graag de regie over het gehele project. Dat noemen wij ontzorgen van onze opdrachtgevers!

Graag maken wij tijd voor kennismaking en een vrijblijvende prijsopgave!

Rioleringen

Het aanleggen van rioleringen is een vakgebied bij Van Eijk Infra & Milieutechniek. Onze medewerkers zijn opgeleid en onze machines toegerust om rioleringen veilig, snel en doeltreffend te verwijderen en aan te leggen. Wij hebben de ervaring om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken.

Ondanks accurate voorbereidingen komen bij het werken aan rioleringen regelmatig onverwachte problemen aan de oppervlakte. Dat vraagt op een flexibele en oplossingsgerichte opstelling. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om het verschil voor u te maken. We doen alles om vertragingen in het werk te voorkomen. En zijn daarmee met recht specialisten in ons vakgebied.

Graag maken wij tijd voor kennismaking en een vrijblijvende prijsopgave!

Bouw- & woonrijp maken

Van Eijk Infra & Milieutechniek is specialist in het bouw- en woonrijp maken van terreinen bestemd voor woningbouw en bedrijfshuisvesting.  Het bouw- en woonrijp betekent voor ons meer dan alleen uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden. Graag zetten we een stap verder. Door het meedenken met onze opdrachtgever en vervolgens een zorgvuldige planning en uitvoering leveren we een zichtbare positieve bijdrage aan het totale project. Ook hier geldt: “Grondig werk, duurzaam resultaat!”

Graag maken wij tijd voor kennismaking en een vrijblijvende prijsopgave!

Van Eijk Leiden Infra & Mileutechniek