Over Van Eijk Leiden

Over van Eijk Leiden:

Het familiebedrijf Van Eijk Sloopwerken BV is in 1964 opgericht. In 1983 verhuist het bedrijf van delft naar Leiden. Het bedrijf groeit gestaag. Naast sloopwerken gaat Van Eijk Leiden BV zich in de loop van de tijd ook richten op asbestsanering en grond, weg en waterbouwkundige projecten. Het werkgebied richt zich primair op de randstad tussen Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. De opdrachtgevers zijn zeer divers, van (lokale) overheden, vastgoedontwikkelaars tot aan industriële bedrijven.

  • Duurzaam resultaat 100%
  • Kennis wet- en regelgeving 100%
  • Beschikbaarheid 90%
  • Klant tevredenheid 95%

Begin 2017 heeft Van Eijk Leiden BV een strategische heroriëntatie uitgevoerd. Daarbij is een de keuze gemaakt om zich in de toekomst te richten op twee activiteiten: Infra- en Milieutechniek en Amoveer Techniek. Daarbinnen vallen de diensten: bodemsanering, bouw- en woonrijp maken, grondwerken, rioleringen aanleggen en renovatiesloop. Van Eijk Leiden heeft hierin een sterke regionale marktpositie opgebouwd.

Ondanks de groei werkt Van Eijk Leiden nog steeds werkt als een echt familiebedrijf. Van kleine tot grote meerjarige projecten, de aanpak is altijd gebaseerd op professionaliteit en ontzorgen van de opdrachtgevers. De korte communicatielijnen, heldere verantwoordelijkheden en oplossingsgerichte werkwijze worden gewaardeerd. “We zeggen in principe nooit nee tegen een opdrachtgever”.  Dat bindt medewerkers met passie voor het werk en maakt ons trots op de mooie projecten die we realiseren. Niet voor niets is ons credo: ‘Grondig werk, duurzaam resultaat’!

h

Gecertificeerde organisatie

Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten. Wij werken met gediplomeerde collega’s en als organisatie gecertificeerd om onze werkzaamheden uit te voeren!

Compleet machinepark

Wij beschikken over een modern en gekeurd machinepark. Uitgangspunt is dat we daarmee milieubewust, efficient en veilig werken.

v

Heldere communicatie

Wij staan voor open communicatie en korte lijnen met onze opdrachtgevers. Werken oplossingsgericht en afspraak = afspraak.

Gaan voor duurzaam resultaat!

Van bodemsanering tot renovatiesloop, onze werk en werkwijze leveren een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving.