Admiraal Helfrichweg 11, 2315 VC Leiden

Artikelen 071 5223791

Bodemsaneringen

Van Eijk Infra -en Milieutechniek is gespecialiseerd en gecertificeerd volgens SIKB protocol BRL7001 in het uitvoeren van (water-)bodemsaneringen. Wij verzorgen alle facetten van de sanering, vanaf het eerste onderzoek tot en met de schoongrondverklaring. Wij werken met gediplomeerd personeel en modern materieel om het werk veilig en efficiënt uit te voeren. Tevens hebben wij een VIHB certificaat waarmee afvalstoffen kunnen worden vervoerd.

Het is belangrijk om zorgvuldigheid te betrachten bij de gehanteerde werkwijze en veiligheidsmaatregelen. Van Eijk Infra & Milieutechniek stelt daarom voor iedere sanering een V&G-plan op waarin de specifieke eisen, risico’s en maatregelen worden beschreven.
Van Eijk infra- en milieutechniek beschikt over een eigen veiligheidskundige, welke de specifieke eisen en risico’s toetst aan de huidige wetgeving.

De bodemsaneringen worden vaak uitgevoerd in combinatie met bouw en woonrijp maken of de aanleg van rioleringen. Wij nemen voor u graag de regie over het gehele project. Dat noemen wij ontzorgen van onze opdrachtgevers!

Infra- en Milieutechniek en Amoveer Techniek van Eijk Leiden