Admiraal Helfrichweg 11, 2315 VC Leiden

Artikelen 071 5223791

Over het bedrijf

Het familiebedrijf Van Eijk Sloopwerken BV is in 1964 opgericht. Het bedrijf specialiseert zich in de loop der tijd naast sloopwerk ook op asbestsanering, grond-, weg- en waterbouwkundige projecten. Sinds 2017 opereert de organisatie onder twee aparte BV’s:

Van Eijk Infra- en Milieutechniek bv en Van Eijk Amoveer Techniek bv.

Ondanks de groei is Van Eijk Leiden nog steeds een warm familiebedrijf. Van kleine tot grote meerjarige projecten, de aanpak is altijd gebaseerd op professionaliteit en ontzorgen van de opdrachtgevers. De korte communicatielijnen, heldere verantwoordelijkheden en oplossingsgerichte werkwijze worden gewaardeerd. We zeggen in nooit nee tegen een opdrachtgever. Dat bindt medewerkers met passie voor het werk en maakt ons trots op de mooie projecten die we realiseren. Niet voor niets is het credo:

Grondig werk, duurzaam resultaat!

Artikel Van Eijk in de Katwijksche Post

Infra- en Milieutechniek en Amoveer Techniek van Eijk Leiden

Ruime ervaring

Meer dan 50 jaar ervaring, veel kennis, expertise gecombineerd met een state-of-the art machinepark zorgt ervoor dat wij vandaag de dag alle uitdagingen aankunnen. Wij hebben intussen honderden projecten succesvol afgerond en naar tevredenheid van onze opdrachtgevers opgeleverd.

Ruim aanbod diensten

Ons ruim aanbod aan diensten omvat onder andere bodemsanering, bouw- en woonrijp maken, grondwerken, rioleringen aanleggen en renovatiesloop. Van Eijk Leiden heeft hierin een sterke regionale marktpositie opgebouwd, met name door de vergaande expertise op het gebied van binnenstedelijke bouw.

Van kleine tot grote opdrachten

Het werkgebied richt zich op geheel Nederland. De opdrachtgevers zijn divers, van overheden, vastgoedontwikkelaars tot aan industriële bedrijven. Wij voeren opdrachten uit als onderraannemer of als hoofdaannemer: UAV-GC / Design & Construct.

Wie gingen er u voor?

Een greep uit onze opdrachtgevers

Gemeente Leiden
Gemeente Oegstgeest
Gemeente Kaag-en Braassem
Gemeentewerken Rotterdam
Gemeente Teylingen
Gemeente Noordwijk
Gemeente Voorschoten
Gemeente Leidschendam Voorburg
Gemeente Katwijk
Gemeente Wasenaar
Gemeente Delft
Gemeente Westland
Gemeente Den Haag

Blauwhoed groep
Tetteroo bouw-en ontwikkeling
Bouwbedrijf van der Hulst
NS Stations (Vastgoed)
VORM Bouw-en ontwikkeling
Shell Nederland
Ballast Nedam
Heymans Woningbouw
Unica installatietechniek
Constructif
BAM Bouwtechniek
Dura Vermeer
Heyma
Cepezed

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Leerbedrijf

Van Eijk heeft gecertificeerde leermeesters in dienst. Onze leermeesters dragen hun vakmanschap over op deze jonge mensen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en geregistreerd bij SBB.

Social Return

Personen in de WW, Wajong of bijstand helpen wij graag. Wij geven mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt weer kans op werk en zelfvertrouwen.

Cradle to cradle

Afvalstoffen scheiden wij op basis van het Cradle to Cradle principe dusdanig dat deze materialen hergebruikt worden. Tijdens onze gww- en sloopprojecten worden de materialen al gescheiden in deelstromen zoals puin, metaal, plastic, en hout.

Energiezuinig kantoorgebouw

Ons kantoorgebouw heeft valt in de energieklasse A “ Zeer energie zuinig.
Download hier ons energiecertificaat.

Missie

Waar staan we nu, waar we altijd in hebben geïnvesteerd is in mensen, opleidingen en innovatie om in de toekomst onze projecten op een duurzame en concurrerende positie in de markt te verkrijgen. Gezien deze investering heeft dit geleid tot langdurige en duurzame samenwerkingen met onze opdrachtgevers en leveranciers.

Visie

Waar willen we naartoe, zeker niet de grootste willen zijn, maar wel een betrouwbare partner en het ontzorgen en langdurige samenwerking voor en met onze opdrachtgevers. Niet voor het korte termijn gaan, maar een gezonde, duurzame en lange termijn relaties opbouwen met wederzijdse vertrouwen.